Buijs, Greene, Hofs en Lucius mogen weg bij Feyenoord

Danny Buijs, Serginho Greene en Theo Lucius hebben weinig perspectief meer bij Feyenoord. Het drietal mag vertrekken uit Rotterdam als geïnteresseerde clubs zich melden. Karim Saidi is zelfs niet meer welkom op de training.

Buijs, Greene, Hofs en Lucius mogen weg bij Feyenoord

'Ik ga niet zeggen om wélke spelers het gaat', houdt technisch directeur Peter Bosz zich in Voetbal International op de vlakte. 'De komende tijd zal zich dat vanzelf uitwijzen. We zijn druk bezig met het versterken van de selectie, alleen zijn we daarbij wel afhankelijk van de markt.'

Feyenoord had dinsdag succes met het vastleggen van Jon Dahl Tomasson, die transfervrij overkomt van Villarreal. Volgens RTV Rijnmond heeft de komst van de Deen tot gevolg dat ook Nick Hofs uit De Kuip mag vertrekken.

Van de spelers die weg mogen, heeft Saidi de langste staat van dienst. Hij staat sinds de zomer van 2004 onder contract bij Feyenoord, maar is al een tijdje uit de gratie vanwege ongedisciplineerd gedrag.

Hofs kwam binnen tijdens de winterstop van het seizoen 2004/05, Greene werd vastgelegd voor de aanvang van de jaargang 2005/06 en Buijs en Lucius arriveerden in de zomer van 2006.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen