Bruno Andrade en Ondaan eindelijk terug bij Willem II

Reacties

Willem II kan voor het eerst sinds lange tijd weer een beroep doen op Bruno Andrade en Terell Ondaan. De twee vleugelspitsen maken vrijdagavond in de competitiewedstrijd tegen Excelsior allebei hun rentree in de wedstrijdselectie van trainer Jurgen Streppel.

Bruno Andrade en Ondaan eindelijk terug bij Willem II

Bruno Andrade (foto) en Ondaan waren vorig seizoen twee van de grootste smaakmakers bij Willem II, dat als promovendus knap op de negende plaats eindigde. Het aandeel van de 26-jarige Braziliaan daarin bedroeg vier goals en vijf assists, terwijl de 22-jarige Amsterdammer twee doelpunten maakte en vijf keer aangever was.

Deze jaargang moest Streppel het echter grotendeels stellen zonder het duo. Ondaan stond door een kruisbandblessure al sinds medio mei aan de kant. Bruno Andrade brak eerder dit seizoen tijdens de tweede speelronde op bezoek bij Ajax een scheenbeen en kan een half jaar later eindelijk weer minuten maken. Ondaan kwam op 17 mei voor het laatst in actie.

De rentree van het duo neemt niet weg dat de nummer veertien van de Eredivisie met defensieve problemen kampt. Centraal achterin ontbreken Jordens Peters en Dries Wuytens door blessures, terwijl rechtsback Frank van der Struijk geschorst is. Nick van der Velden, niet zo lang geleden nog opgesteld in de spits, begint op Woudestein daarom op die positie.

Opstelling Excelsior: Kurto: Bovenberg, Fischer, Drost, Karami; Stans, Kruijs, Bruins; Kuwas, Van Weert, Auassar.
Opstelling Willem II:
Lamprou; Van der Velden, Heerkens, Koppers, Achenteh; Ojo, Falkenburg, Haemhouts; Hupperts, Ogbeche, Andersen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.