Bruma roemt mentaliteit: 'Echte kampioenspirit getoond'

Reacties

De overwinning op ADO Den Haag kan een voorbode zijn van een mooi een slot in de Eredivisie. Althans, dat meent PSV-verdediger Jeffrey Bruma na afloop.

Bruma roemt mentaliteit: 'Echte kampioenspirit getoond'

'Als je kampioen wilt worden, gaat het om dit soort wedstrijden', zegt Bruma tegenover Voetbal International. 'We hebben dit op mentaliteit gedaan, een echte kampioenspirit getoond.'

In Eindhoven boekte PSV alweer de vierde competitiezege op rij, al was deze wel zwaarbevochten. Met tien man knokte de ploeg van trainer Phillip Cocu zich langs de Hagenaars.

Rode kaart
Dit tot grote tevredenheid van de coach van PSV. 'Geweldig, dit is een hele belangrijke overwinning', laat Cocu weten aan FOX Sports. 'Met elf tegen tien gingen zij meer vooruit spelen. Dat leverde kansen op bij ons. In de omschakeling zijn Memphis Depay en Luciano Narsingh heel gevaarlijk met hun snelheid.'

Over de rode kaart van Jorrit Hendrix was Cocu minder te spreken. 'De tweede kun je geven, maar zijn eerste gele kaart was pas de eerste overtreding van de wedstrijd. Als je voor dat vergrijp een kaart trekt, kun je heel veel kaarten geven. En dat gebeurde niet', besluit de coach van koploper PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.