Bruma neemt even gas terug door achillespeesklachten

Reacties

De schade die Jeffrey Bruma afgelopen zondag in het uitduel met FC Utrecht (0-2) heeft opgelopen, blijkt mee te vallen. De 24-jarige verdediger van PSV kampt met irritatie rondom een achillespees en hoopt later deze week weer aan te sluiten op de training.

Bruma neemt even gas terug door achillespeesklachten

Bruma bleef tijdens de laatste wedstrijd van de 22ste speelronde halverwege achter in de kleedkamers. Jetro Willems verving de Oranje-international, van wie sindsdien onduidelijk was hoe ernstig zijn klachten waren.

PSV meldt nu dat de ex-speler van Feyenoord, Chelsea, Leicester City en Hamburger SV vooralsnog een aangepast trainingsschema volgt. Als de pijn minder wordt, sluit Bruma weer aan bij de selectie van trainer Phillip Cocu.

Voor de regerend kampioen van Nederland is Bruma dit seizoen een vaste waarde. De Rotterdammer kwam al 31 keer in actie in officiële duels en miste in de Eredivisie slechts de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Komende zondag is NEC de tegenstander van PSV, dat bovenaan staat met één punt meer dan Ajax.

Lestienne
Of Maxime Lestienne in Nijmegen wel van de partij is, blijft de vraag. De 23-jarige Belg trainde dinsdag weer mee met de groep, maar moest zijn rentree onlangs ook al uitstellen. Lestienne is hersteld van een kuitblessure. Andrés Guardado traint na het oplopen van zijn hamstringblessure nog altijd apart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.