Bruma en Cocu niet van de partij bij eerstvolgende duel PSV

Reacties

Jeffrey Bruma en trainer Phillip Cocu hebben het voorstel van de KNVB-aanklager, die de twee PSV'ers voor één duel wilde schorsen naar aanleiding van hun uitsluiting in het duel met Excelsior, geaccepteerd.

Bruma en Cocu niet van de partij bij eerstvolgende duel PSV

Bruma kreeg zondag in het thuisduel met Excelsior (3-0 winst) een rode kaart na het onreglementair afstoppen van de doorgebroken Tom van Weert. Trainer Cocu was het niet eens met de beslissing van Serdar Gözübüyük en werd voor zijn protest naar de tribune gestuurd.

De aanklager achtte een straf op zijn plaats van één wedstrijd voor zowel Bruma als Cocu. De verdediger voor het ontnemen van een duidelijke scoringskans, de trainer voor het 'niet eens zijn met een beslissing van de arbitrage en/of verlaten van de instructiezone zonder toestemming van de scheidsrechter', aldus de verklaring van de aanklager.

Zowel de hoofdtrainer als de verdediger zal de wedstrijd PSV - AZ daardoor vanaf de tribune moeten volgen. Het duel in de negende speelronde van de Eredivisie staat gepland op zaterdag 18 oktober.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.