Bruma blij dat gemakzucht na rust achterwege bleef

Reacties

PSV hoefde dinsdagavond geen doelpunt te slikken tegen VfL Wolfsburg. Voor verdediger Jeffrey Bruma, die samen met Héctor Moreno spits Bas Dost onschadelijk wist te maken, was het dan ook prettig nakaarten na het Champions League-duel.

Bruma blij dat gemakzucht na rust achterwege bleef

Dat PSV de nul hield tegen de Duitse bezoekers was prettig gezien het onderlinge resultaat, maar de overwinning alleen al was broodnodig. 'Dit is belangrijk, zeker na de nederlagen tegen CSKA Moskou (3-2) en Wolfsburg (2-0)', erkende Bruma in gesprek met Voetbal International.

'We wisten dat we moesten winnen', doelde de 23-jarige centrale verdediger op de stand op de ranglijst voorafgaand aan het duel met Die Wölfe. Toen vonden de Eindhovenaren zichzelf namelijk terug op de vierde en laatste plaats, met slechts drie punten op zak. Er moest dan ook wat veranderen ten opzichte van de eerdere drie groepsduels, waarvan alleen de thuiswedstrijd tegen Manchester United gewonnen ging.

'In het uitduel met Wolfsburg kwamen we na rust te gemakzuchtig de kleedkamer uit', refereerde Bruma aan de confrontatie van twee weken geleden. 'Dat mocht nu niet gebeuren. Daar hebben we de hele week op gehamerd. Maar tussen zeggen en doen zit natuurlijk nog een groot verschil. Maar het is ons gelukt', concludeerde hij met gepaste trots. Door de 2-0 overwinning bezet PSV met zes punten in de tas nu de tweede plaats in Groep B, op één punt van koploper Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.