Bruins mist twee duels door rode kaart bij rentree

Reacties

De tuchtcommissie van de KNVB heeft Luigi Bruins voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De middenvelder van Excelsior incasseerde afgelopen zaterdag tijdens zijn rentree een rode kaart.

Bruins mist twee duels door rode kaart bij rentree

Op bezoek bij FC Dordrecht (1-1) ging twintig minuten na zijn invalbeurt al mis. Bruins stond met zijn voorhoofd tegen dat van Marvin Peersman en maakte daarna een slaande beweging. 

'Ik vind het niet slim dat ik in die situatie terechtkom. Maar ik vind het geen rood en geen kopstoot. Natuurlijk ben ik getergd, volgens mij was het namelijk ook nog mijn man die wegliep bij de 1-1. We gaven het nog uit handen en dat was heel vervelend. En dan gebeurde dit ook nog. Het is nu aan de KNVB', zei Bruins zaterdag na de wedstrijd tegenover FOX Sports.

Bruins, die zaterdag zijn eerste minuten maakte voor Excelsior, mist daardoor het bekerduel met AFC en de competitiewedstrijd van komende zondag tegen SC Cambuur. Bruins keerde onlangs terug op Woudestein. In het verleden speelde hij al 74 competitieduels voor Excelsior. Met zijn rode kaart haalde Bruins zich de woede van trainer Marinus Dijkhuizen op de hals die de actie 'dom en onprofessioneel' noemde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.