Brouwers twee jaar langer in Gladbach, Arango volgt

Borussia Mönchengladbach is akkoord met Roel Brouwers (29) over een nieuw tot 2014 lopend contract. Een week na de contractverlenging van keeper Marc-André ter Stegen, heeft ook de centrumverdediger zich voor een langere periode aan de club verbonden.

Brouwers twee jaar langer in Gladbach, Arango volgt

'Bij Gladbach heb ik het prima naar mijn zin', liet hij vorige week al aan VI weten. De sinds 2007 voor Die Fohlen uitkomende Brouwers had een aflopende verbintenis. 'Ik kan in Limburg blijven wonen en thuis verwachten we volgende maand ons eerste kindje. Dan is het fijn om vastigheid te hebben.' Door een blessure van zijn concurrent Martin Stranzl staat Brouwers vrijdag in de basis bij BMG tijdens de Rheinland-Derby bij 1. FC Köln.

Ter Stegen had vorige week zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2015. Borussia Mönchengladbach verwacht al dan niet deze week ook de gesprekken met Juan Arango en Roman Neustädter over een langer dienstverband af te ronden. 'Met hen lopen de gesprekken zeer goed', laat technisch directeur Max Eberl weten. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's