Brood wil actie ondernemen bij aanstaand kampioen NEC

Reacties

Nu het slechts een kwestie van tijd lijkt voordat NEC de titel in de Jupiler League pakt, wil trainer Ruud Brood zo snel mogelijk aan de slag op de transfermarkt.

Brood wil actie ondernemen bij aanstaand kampioen NEC

Vorige week vrijdag wonnen de Nijmegenaren met 3-0 van naaste belager Roda JC Kerkrade, waardoor NEC zeventien punten los staat. Brood is blij als er zo vroeg mogelijk duidelijkheid komt, zodat zijn club spoedig aan de slag kan op de spelersmarkt. 'Voor de Eredivisie moet er nog wel het een en ander gebeuren, maar gelukkig lijkt het erop dat we ook snel kunnen beginnen', zegt Brood.

'We zijn er natuurlijk nog niet, maar op de achtergrond zijn we ook al druk bezig de boel in de steigers te zetten. We kijken waar we ons kunnen versterken. Vraag is natuurlijk ook wat er met onze eigen spelers gebeurt.' Brood doelt vooral op de buitenspelers Alireza Jahanbakhsh en Anthony Limbombe.

'De twee beste voetballers van de competitie, in mijn ogen. Alireza steekt er helemaal bovenuit, ik vind ook dat hij toe is aan een hoger niveau. Maar dan moet er wel nog altijd een club zijn die bereid is het gewenste transferbedrag voor hem neer te leggen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.