Brighton-fans omarmen Gakpo na verwarrend moment op Stamford Bridge

Reacties

Brighton & Hove Albion roept bij Cody Gakpo weinig prettige herinneringen op, maar de supporters van de werkgever van Joël Veltman hebben de aanvaller van Liverpool omarmd. De fans zongen Gakpo zaterdag zelfs toe op Stamford Bridge.

Brighton-fans omarmen Gakpo na verwarrend moment op Stamford Bridge
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dat gebeurde na een opmerkelijk moment tijdens het duel tussen Brighton en Chelsea in Londen. Op het moment dat Danny Welbeck voor rust in het veld kwam bij Brighton, verscheen op het stadionscherm dat Gakpo zijn entree ging maken bij The Seagulls.

Die 'wissel' leidde tot hilariteit in het vak met meegereisde Brighton-fans. Zijn zongen vervolgens: 'Cody Gakpo, he's one of our own'. Gakpo zal daar vast anders over denken. In januari verloor hij bij zijn Premier League-debuut voor Liverpool van Brighton en in dezelfde maand was Brighton te sterk voor The Reds in de FA Cup.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.