Bridge gaat met West Ham strijden voor lijfsbehoud

West Ham United is met Manchester City akkoord over de komst van Wayne Bridge. De ploeg uit Londen huurt de linksback tot het eind van het seizoen van The Citizens.

Bridge gaat met West Ham strijden voor lijfsbehoud

Bridge kan niet wachten om te beginnen bij West Ham. 'Ik ben blij met de kans die West Ham mij geeft. Ik kijk er nu al naar uit om de selectie te ontmoeten en om te spelen voor de fantastische aanhang. Ik ben blij dat de overgang is beklonken en ben klaar voor mijn debuut,' vertelt de verdediger op de officiële clubsite.

'Ik zal mijn uiterste best doen om met West Ham te strijden voor lijfsbehoud. Er lopen genoeg spelers met kwaliteit rond, dus moet ons doel te realiseren zijn. Ik ken ook al een paar spelers van het Engelse nationale team. Ik heb me door Scotty Parker laten inlichten over de club en kreeg niets anders dan positieve dingen te horen. Het heeft mij gestimuleerd in mijn keuze voor West Ham.'

De 30-jarige international kwam in het verleden eerder uit voor Southampton, Chelsea, Fulham en Manchester City. De verdediger heeft ook dertig interlands achter zijn naam staan. In 2009 zette Bridgde een punt achter zijn interlandloopbaan, nadat duidelijk werd dat collega-international John Terry een affaire met zijn vrouw had gehad.
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's