Brenet verkiest nieuw contract bij PSV boven Fulham

Joshua Brenet en PSV hebben in hoofdlijnen een akkoord bereikt over een contractverlenging voor een periode van drie seizoenen. Het huidige contract van de rechtsback loopt komende zomer af.

Brenet verkiest nieuw contract bij PSV boven Fulham

Zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group:  'Joshua heeft altijd de intentie gehad om bij PSV te blijven, ondanks concrete interesse van bijvoorbeeld Fulham. Hij is van mening dat hij zich bij PSV op dit moment het beste kan ontwikkelen. Hij traint dagelijks onder een geweldige technische staf die hem in deze fase van zijn carrière veel wijzer kan maken.'

Als het aan PSV lag was er in de nieuwe verbintenis van Brenet een optie voor nog eens twee contractjaren opgenomen, maar de jonge vleugelverdediger zag dat niet zitten. Beide partijen vonden elkaar uiteindelijk in een driejarige overeenkomst zonder opties.

PSV plukte Brenet enkele jaren geleden weg bij de Amsterdamse amateurclub Zeeburgia. De negentienjarige verdediger speelde in het verleden kort in de jeugdafdeling van Roda JC. Brenet veroverde dit seizoen een basisplaats in de hoofdmacht van de Brabanders en speelde tot dusver zeven keer mee in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen