Brenet en Bruma op het matje na ruzie met aanhang

Reacties

Na afloop van de PSV-training van dinsdag is het tot een verbale confrontatie gekomen tussen Jeffrey Bruma en Joshua Brenet en enkele ontevreden supporters. PSV neemt de zaak dermate hoog op dat het direct een bijeenkomst heeft georganiseerd om de oproer in de kiem te smoren.

Brenet en Bruma op het matje na ruzie met aanhang

Enkele supporters van PSV voorzagen de besloten training van hun club van achter een hek van luid commentaar, door een megafoon te gebruiken. Dit viel klaarblijkelijk erg slecht bij Bruma en Brenet, die het verbaal aan de stok kregen met de fans.

De officiële supportersvereniging heeft het gedrag van het duo aangekaart bij de clubleiding, die Brenet en Bruma (foto) vervolgens op het matje heeft geroepen. Donderdag gaat het tweetal in opdracht van de club met de betrokken fans in gesprek, in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands. Georginio Wijnaldum, Jetro Willems, Memphis Depay en assistent-trainer Ernest Faber gingen op vriendelijkere wijze in gesprek met de aanhang. Hoofdtrainer Phillip Cocu hield zich afzijdig.

PSV verloor zondag met 2-0 op bezoek bij degradatiekandidaat RKC Waalwijk en staat zevende op de ranglijst. Het gat met de nacompetitiestreep bedraagt zeven punten, terwijl koploper Ajax vijftien punten meer heeft dan de Brabanders, die woensdag op bezoek gaan bij SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.