Bréchet: 'Ik hoop dat PSV me laat vertrekken'

Vooralsnog dient Jérémie Bréchet zich maandag te melden op de eerste training van PSV. De Franse verdediger maakt er echter geen geheim van dat hij graag wil terugkeren naar FC Sochaux.

Bréchet: 'Ik hoop dat PSV me laat vertrekken'

'Er zijn contacten, maar er is zeker nog geen overeenkomst met Sochaux', vertelde Bréchet aan France Football. 'Ik sta gewoon nog onder contract bij PSV.' Zijn verbintenis in Eindhoven loopt nog tot medio 2011.

Bréchet bevestigt dat hij om 'familiaire redenen' zou willen vertrekken bij PSV. 'Sportief heb ik het namelijk uitstekend naar mijn zin. Ik heb het afgelopen seizoen erg veel bijgeleerd op tactisch gebied. Ik heb kennis gemaakt met een heel ander soort voetbal.'

De Fransman meldt zich binnenkort bij de clubleiding van PSV. 'Ik hoop dat ze me laten vertrekken. Een terugkeer naar Sochaux zie ik wel zitten. Ik heb er twee mooie jaren gehad en ik ken de mensen die er werken erg goed.'

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Sochaux nog niet wil betalen wat PSV voor Bréchet wil ontvangen. De Eindhovense club nam de verdediger afgelopen zomer transfervrij over van hetzelfde Sochaux.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen