Brazilië verslaat Costa Rica tijdens debutantenbal

Brazilië heeft in oefenverband afgerekend met Costa Rica. Een doelpunt van Hulk bleek doorslaggevend in New Jersey: 1-0.

De aanvaller van Zenit Sint-Petersburg opende in de tiende minuut de score met een laag schot in de korte hoek. Dat doelpunt kwam Costa Rica, waar Bryan Ruiz (voorheen FC Twente en PSV) in de basis stond, niet meer te boven.

Bij Brazilië maakten doelman Marcelo Grohe en middenvelder Lucas Lima hun debuut in de basis. Later maakte ook Rafinha zijn eerste minuten namens de Seleçao, terwijl oudgediende Kaká en de niet geheel fitte Neymar tevens als invallers binnen de lijnen kwamen.

Voor Brazilië staat er woensdag nog een oefenduel in de Verenigde Staten op het programma. Dan is Team USA zelf de tegenstander. Costa Rica, dat al tien duels op een zege wacht, oefent woensdag tegen Uruguay.