Brazilië komt ook tegen Chili niet verder dan een remise

In aanloop naar het WK volgend jaar in eigen land blijft Brazilië kwakkelen. De oefeninterland tegen Chili eindigde in een gelijkspel (2-2), waardoor bondscoach Luiz Felipe Scolari blijft staat op één overwinning sinds zijn terugkeer op 28 november 2012.

Brazilië, waar Ronaldinho als aanvoerder een basisplaats had, kwam al na acht minuten op achterstand door een treffer van Mark González. Ruim een kwartier later zette Rever uit een hoekschop van Neymar de thuisclub echter weer op gelijke hoogte.

Diezelfde Neymar zorgde in de 55ste minuut op aangeven van Alexandre Pato voor 2-1, maar Eduardo Vargas bepaalde de eindstand negen minuten later op 2-2. Er barstte na het laatste fluitsignaal een luid fluitconcert los in Belo Horizonte, waar ook tijdens het WK gespeeld zal worden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.