'Braziliaan Fred positief getest tijdens Copa América'

Reacties

De Braziliaanse international Fred heeft tijdens het toernooi om de Copa América een positieve dopingtest afgelegd. De 22-jarige middenvelder van Shakhtar Donetsk speelde twee duels in Chili.

'Braziliaan Fred positief getest tijdens Copa América'

Volgens Globo Esporte en FOX Sports zou Fred positief getest zijn op een product dat gebruikt wordt bij de behandeling van hoge bloeddruk, hart- en nierproblemen. De Braziliaanse voetbalbond heeft nog geen officiële mededelingen gedaan.

Fred speelde tot dusver vier interlands namens Brazilië, waarvan twee in juni tijdens het toernooi om de Copa América. Hij startte in de eerste twee groepsduels met Peru (2-1 overwinning) en Colombia (2-1 nederlaag) in de basis, maar moest zowel in de derde groepswedstrijd tegen Venezuela (2-1 overwinning) als in de kwartfinale tegen Paraguay (uitgeschakeld na strafschoppen) vanaf de bank toekijken.

Overigens is Fred dinsdagavond gewoon van de partij in de derde voorronde van de Champions League. De middenvelder is door trainer Mircea Lucescu opgenomen in de selectie voor het duel in Turkije met het Fenerbahçe van de Nederlander Robin van Persie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.