Brandts vol vertrouwen: 'Iedereen is wakker geschud'

Reacties

Hekkensluiter FC Dordrecht is opgeleefd na de 1-0 zege op Excelsior en heeft volgens trainer Ernie Brandts alle vertrouwen in een goed resultaat tegen SC Heerenveen, de club waar Dordt de seizoensopening nog verrassend won met 2-1.

Brandts vol vertrouwen: 'Iedereen is wakker geschud'

'Heerenveen is verder dan toen wij de eerste keer tegen ze speelden, maar dat geldt ook voor ons', zegt Brandts op de clubwebsite. 'Het is een goed voetballende ploeg en tegen Vitesse (4-1 zege Heerenveen, red.) was het rendement weer heel hoog.'

'Maar iedereen is wakker geschud. Er is bij ons vertrouwen na de winst op Excelsior en de fouten die we in de eerste seizoenshelft uit onervarenheid maakten, maken we nu niet meer zo snel', aldus de coach van De Schapenkoppen. Brandts kan vrijdagavond geen beroep doen op Giovanni Korte (kuit), Andwelé Slory (kuit) en Ricky van Haaren (enkel).

Daarentegen is nieuweling Fernando Lewis, deze week overgekomen van Go Ahead Eagles, wel inzetbaar. De 21-jarige aanvaller is speelgerechtigd. 'Fernando heeft in zijn eerste drie dagen bij de club een uitstekende indruk gemaakt. Zowel op het veld als daarbuiten. Hij is snel, beheerst en heeft een goede voorzet. Het kan maar zo zijn dat hij morgen begint', zegt Brandts tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.