Brandts, De Koning en Menzo in beeld bij Fortuna

Reacties

Ernie Brandts, Hans de Koning en Stanley Menzo staan bij Fortuna Sittard hoog op de lijst met kandidaten voor de vacante trainerspositie. Of de drie clubloze coaches daadwerkelijk haalbaar zijn voor de Limburgers, is nog de vraag.

Brandts, De Koning en Menzo in beeld bij Fortuna

Sowieso moet de man die bij het financieel beperkte Fortuna aan de slag gaat bereid zijn tegen een minimale vergoeding te werken. De club uit de Jupiler League verwacht de komende weken nog geen nieuwe trainer te kunnen benoemen, ook omdat de financiële afwikkeling van het ontslag van Peter van Vossen nog in volle gang is. Beide partijen steggelen onder meer nog over het gebruik van de clubauto.

Ook achter de schermen bij Fortuna heeft inmiddels een wisseling van de wacht plaatsgevonden: voorzitter annex directeur Martin Masset is vervangen door de Heerlense ondernemer Joppe Sangen, in eerste instantie op interim-basis. In en om de club heerste al langer onvrede over het functioneren van Masset, die zelf ook aangaf graag een stap terug te doen. Mogelijk keert hij nog wel terug met een uitgekleed takenpakket. Sinds vorige week zit Masset ziek thuis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.