Brands: 'Ik kreeg Eto'o ook aangeboden'

Reacties

Ook PSV kreeg Samuel Eto'o aangeboden. Dat laat Marcel Brands, technisch manager van PSV, weten tegenover FOX Sports. Echter, de Eindhovenaren zien af van de voormalige spits van onder meer Barcelona, Internazionale en Chelsea.

Brands: 'Ik kreeg Eto'o ook aangeboden'

Eerder deze week werd al bekend dat de clubleiding van Ajax wel bezig is om Eto'o naar Amsterdam te halen. Behalve Ajax bleek ook PSV kanshebber om de 33-jarige goaltjesfdief binnen te halen. 'Ik kreeg Eto'o gister ook aangeboden', aldus Brands.

'Ik ben benaderd, maar ik heb gezegd dat wij al zijn voorzien van goede spitsen. Maar ik weet niet precies wie zijn zaken behartigt. Bovendien lagen zijn salariseisen ver boven ons plafond. Eto'o wil meer dan 2 miljoen euro netto verdienen', aldus Brands.

Of Ajax wel aan die eisen kan en wil voldoen is echter de vraag. In Amsterdam ligt het salarisplafond op ruim één miljoen euro. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, sprak woensdag in Parijs met de Kameroener. Overigens is de verwachting dat Eto'o zondagmiddag aanwezig is tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.