Brama mag zelf invullen hoelang hij bij Twente blijft

Reacties

Wout Brama mag zelf de looptijd van zijn nieuwe contract invullen als hij bereid is zijn verbintenis met FC Twente te verlengen. Daarmee staat niets een lang verblijf van de ex-international in de weg.

Brama mag zelf invullen hoelang hij bij Twente blijft

De technische staf van de club wil graag verder met de 27-jarige middenvelder, wiens contract dit seizoen afloopt. Van de leiding in Enschede mag Brama (foto, midden) dus zelf aangeven met hoeveel jaar hij zijn verbintenis wil verlengen.

De geboren Almeloër heeft de hele opleiding van FC Twente doorlopen en maakt sinds 2005 deel uit van de eerste selectie. Dit seizoen kwam hij door een slepende hielblessure amper in actie.

Vorige week woensdag verscheen Brama in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) voor het eerst in deze competitie in de basisopstelling. ‘Ik wilde eerst weer fit worden en daarna pas nadenken over mijn toekomst', aldus Brama tegen Voetbal International. 'Nu ik weer speel zullen FC Twente en ik binnenkort wel om de tafel gaan zitten.'

Lees deze week in Voetbal International ook een analyse van FC Twente. Een verhaal over gemiste kansen en het streven om nog tweede te worden.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.