Brama keert toch weer terug bij PEC Zwolle

Reacties

Wout Brama (29) staat op het punt terug te keren bij PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp laat aan FOX Sports weten dat de komst van de middenvelder zo goed als afgerond is.

Brama keert toch weer terug bij PEC Zwolle

Brama vertrok deze zomer juist  nog bij PEC omdat er geen overeenstemming bereikt kon worden over een nieuw contract.

De drievoudig international was in Zwolle terechtgekomen omdat hij lang geen nieuwe club kon vinden. Hij verliet in de zomer van 2014 zijn geliefde FC Twente, waar hij negen seizoenen voor de hoofdmacht had gespeeld, omdat hij zijn zinnen had gezet op een buitenlands avontuur. Uiteindelijk ging die wens niet in vervulling en bleef hij in de Eredivisie.

Voor Brama ligt een tweejarig contract met een optie voor een derde seizoen klaar. 'We zijn in een vergevorderd stadium met Wout. Maandag ronden we de deal af', aldus Nijkamp. 'Na het vertrek van Ben Rienstra naar AZ is alles in een stroomversnelling gekomen.'

Brama is niet de enige middenvelder die naar PEC zal komen. PEC staat op het punt Ouasim Bouy te huren van Juventus. De middenvelder is reeds voorgesteld aan zijn ploeggenoten en trainer Ron Jans bevestigde dat ook hij dit seizoen voor de Zwollenaren actief zal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.