Brama houdt conditie op peil bij Jong FC Twente

Reacties

De clubloze Wout Brama (28) houdt zijn conditie op peil bij Jong FC Twente. 'Van een contract is geen sprake', verzekert technisch manager Ted van Leeuwen. Ook Paddy John en Ninos Gouriye trainen mee bij de beloften van de Tukkers.

Brama houdt conditie op peil bij Jong FC Twente

Brama zit voor het tweede keer op rij bij de start het seizoen zonder club. Ook vorig seizoen hield de drievoudig international, in afwachting van een nieuwe club, zijn conditie op peil bij FC Twente, waarna hij werd opgepikt door PEC Zwolle. Daar was hij het afgelopen seizoen een belangrijke kracht op het middenveld, maar vertrok hij omdat hij het met de club niet eens kon worden over een nieuw contract.

De club waarvoor Brama in 316 officiële wedstrijden in actie kwam en waar hij de jeugdopleiding doorliep neemt hem nu opnieuw op in de club. 'Oud-spelers zijn altijd welkom', laat technisch manager Ted van Leeuwen via de officiële kanalen van FC Twente weten over het meetrainen van Brama. 'Dat is ook goed voor de jonge jongens. Van een contract is geen sprake.'

Naast Brama trainen ook Paddy John (25) en Ninos Gouriye (24) mee met Jong FC Twente. Ook zij waren in het verleden als jeugdspeler actief bij de club uit Enschede, maar vervolgden hun loopbaan elders. Nu hun carrière in een impasse is geraakt, houden ook zij hun conditie op peil bij de Tukkers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.