'Braithwaite laat de boel klappen bij Espanyol'

Reacties

Voor Martin Braithwaite lijkt er geen weg meer terug bij Espanyol. De aanvaller heeft het trainingskamp in Marbella zonder toestemming verlaten omdat hij niet in de Segunda División wil spelen.

'Braithwaite laat de boel klappen bij Espanyol'
© Pro Shots

Braithwaite (32), vorig seizoen transfervrij overgenomen van Barcelona, kende met tien doelpunten in 32 wedstrijden persoonlijk een uitstekend seizoen bij Espanyol, maar het was niet genoeg om degradatie te voorkomen. De Deense spits ziet het niet zitten om op het tweede niveau te spelen en lijkt een breuk te willen forceren.

Braithwaite wilde het oefenduel met Cádiz niet spelen en verliet vervolgens het trainingskamp in Marbella, zónder toestemming van Espanyol, schrijven Spaanse media dinsdag. Braithwaite denkt dat door spelen in de Segunda División zijn kansen op deelname aan het EK zullen slinken. Mocht er geen geschikte nieuwe club komen, dan wordt een vervroegd pensioen niet uitgesloten. Espanyol geeft dinsdag tekst en uitleg over de situatie.

Braithwaite gold in 2020 als verrassende winteraankoop van Barcelona. Hij speelde in totaal 44 La Liga-wedstrijden voor de Catalanen, waarin hij voor vijf goals en drie assists zorgde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.