Braber: 'Mooi dat Willem II me deze kans biedt'

Reacties

Robert Braber maakt het seizoen af bij Willem II. De 31-jarige middenvelder had in Waalwijk nog een tot medio 2015 doorlopend contract. Hij tekent een contract voor twee seizoenen in het Koning Willem II Stadion. Dit bevestigt de routinier tegenover Voetbal International.

Braber: 'Mooi dat Willem II me deze kans biedt'

'Ik ben heel erg blij met deze overstap', aldus Braber. 'Ik had de ambitie om in de Eredivisie te blijven spelen. Ik voel me nog fit en goed genoeg. Mooi dat Willem II me die kans biedt.'

Coach en technisch manager Jurgen Streppel meldde zich vanochtend pas bij de middenvelder. Brabaer: 'Ik ken Jurgen nog van de tijd dat ik samen met hem voetbalde bij Helmond Sport. Hoewel we elkaar nog regelmatig spraken, was het een grote verrassing dat hij me naar Tilburg wilde halen. Ik kijk er naar uit om met Willem II voor handhaving in de Eredivisie te zorgen en als ik de selectie bekijk is dat een realistische doelstelling.'

Braber begon zijn loopbaan bij NAC Breda en speelde nadien nog voor Helmond Sport, Excelsior en het Duitse FC Ingolstadt 04.

Tegenover het vertrek van Braber naar Willem II staat de komst van Simon van Zeelst en Maxime Deckers naar RKC. De Waalwijkers nemen hen op huurbasis over. Tevens ontvangt RKC een kleine vergoeding voor Braber.

De middenvelder is de laatste versterking voor Willem II, dat zich eerder verzekerde van de diensten van keeper Kostas Lamprou, Ben Sahar, Frank van der Struijk, Mitchell Dijks, Samuel Armenteros en Fabian Sporkslede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.