Braber: 'Ik wil nog lekker twee jaar voetballen'

Reacties

Robert Braber speelt de komende twee seizoenen voor Helmond Sport. De aanvallend ingestelde speler komt over van Willem II, waar zijn contract niet werd verlengd.

Braber: 'Ik wil nog lekker twee jaar voetballen'

'Ik wilde graag weer wekelijks spelen. Bij Helmond krijg ik die mogelijkheid', aldus de Bredanaar tegenover Voetbal International. 'Ik wil nog lekker twee jaar voetballen. Als ik klaar ben, ben ik 35 jaar. Dan heb ik het toch aardig lang uitgehouden in het betaalde voetbal.'

Braber vervulde in zijn twee seizoenen bij Willem II vooral de rol van supersub. Coach Jurgen Streppel, die met hem eerder al samenwerkte bij Helmond Sport, bracht hem meestal rond de zeventigste minuut binnen de lijnen in de hoop iets te forceren.

De nieuwe oefenmeester in Tilburg, Erwin van de Looi, zag evenwel geen toekomst voor Braber in het Koning Willem II Stadion. Braber: 'Het voelt goed terug te keren op De Braak. Ik heb er een mooie tijd gehad. En hoop die tijd opnieuw te laten herleven.'

Derhalve keert hij nu terug bij de club die hij tussen 2004 en 2006 ook al diende. Verder kwam Braber uit voor NAC Breda, Excelsior, het Duitse FC Ingolstadt 04 en RKC Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.