Boze Koeman eist versterkingen bij Everton

Reacties

Everton-manager Ronald Koeman was niet te genieten na de thuisnederlaag van zijn ploeg tegen Leicester City in het toernooi om de FA Cup (1-2). 'Ongelooflijk hoe we wegzakken', vond de Nederlander.

Boze Koeman eist versterkingen bij Everton

Romelu Lukaku zette Everton na een uur nog op voorsprong, maar daarna bleef er weinig over van het spel van de thuisploeg. Binnen tien minuten had Ahmed Musa de wedstrijd al volledig gekanteld door twee keer te scoren voor de bezoekers. 'Het is gewoon een gebrek aan concentratie', foeterde Koeman tegenover de BBC. 'Ik kan niet begrijpen hoe zij die 1-1 kunnen maken. Geen druk op de bal, en drie verdedigers tegenover Musa en nog scoort hij. Als je zo speelt, vraag je om tegendoelpunten.'

Volgens de 53-jarige Koeman is de oplossing voor de problemen bij Everton simpel. 'De directie weet dat ik versterkingen wil. Ik hoop dat iedereen zich realiseert wat het team nodig heeft om resultaten te behalen die bij de status van deze club horen. Het zegt genoeg dat Tom Davies de beste speler op het veld was vandaag', doelt Koeman op de jeugdspeler, die pas voor de derde keer in de basis begon bij The Toffees.

Everton haalde met Ademola Lookman deze week al een versterking, maar wordt ook nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United-middenvelder Morgan Schneiderlin, die eerder al met Koeman samenwerkte bij Southampton. Koeman gaf zelf al meermaals aan Memphis Depay graag naar Everton te halen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.