Boze Bosz traint achter gesloten deuren

Reacties

Het lijkt crisis bij Vitesse. Nadat de Arnhemmers afgelopen zaterdag met 4-1 onderuit waren gegaan bij SC Heerenveen zijn er harde woorden gevallen in de Arnhemse kleedkamer. Trainer Peter Bosz kiest er nu voor in aanloop naar het bekerduel met FC Groningen besloten te trainen.

Boze Bosz traint achter gesloten deuren

Vitesse gaat woensdag op bezoek in de Euroborg, met als inzet een plekje in de halve finale van het bekertoernooi. Het lijkt voor de Arnhemse club de enige overgebleven manier Europees voetbal te bewerkstelligen. De Arnhemmers bezetten momenteel de twaalfde plaats in de Eredivisie.

Het is aannemelijk dat Bosz na het debacle van afgelopen weekend flink ingrijpt. Voornaamste slachtoffer lijkt Chelsea-huurling Wallace die niet voor het eerst door de absolute ondergrens zakte. Zijn logische vervanger is jeugdexponent Diks. Ook lonken er basisplaatsen voor Uros Djurdjevic en Dan Mori.

Overigens lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Vorig jaar koos Bosz in de aanloop naar de play-off tegen FC Groningen voor een besloten trainingskamp. Met dank aan de spelersgroep lekte de directe locatie binnen een half uur uit. Het kamp leverde vervolgens niks op: De Groningers waren in twee duels te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.