Boze Berahino dreigt in staking te gaan bij West Brom

Reacties

Saido Berahino heeft gedreigd niet meer in actie te komen voor West Bromwich Albion, nu voorzitter Jeremy Peace op de slotdag van de Engelse transferperiode een overgang naar Tottenham Hotspur opnieuw blokkeerde.

Boze Berahino dreigt in staking te gaan bij West Brom

Berahino stond al tijden in de belangstelling van Tottenham, nadat de 22-jarige aanvaller vorig seizoen twintig keer had gescoord in 45 officiële wedstrijden. WBA sloeg eerder deze zomer echter al twee keer een bod af van Spurs. Ook op Deadline Day kwam het niet van een transfer, toen WBA-preses Peace opnieuw twee aanbiedingen vanaf White Hart Lane terzijde schoof.

Berahino verwoordde zijn onvrede dinsdagavond op Twitter. 'Droevig dat ik niet exact onder woorden kan brengen hoe de club me heeft behandeld, maar ik kan officieel zeggen dat ik nooit meer voor Jeremy Peace zal spelen', zinspeelde de spits, die vorig jaar november al eens werd opgeroepen voor de Engelse nationale ploeg, op een staking.

Voorzitter Peace geeft op de website van WBA Tottenham de schuld. 'We hebben nu een zeer ontstemde sleutelspeler door praktijken die bedoeld waren om hem goedkoop bij onze club weg te kapen. Die praktijken bleven aanhouden, ook nadat ik ons standpunt in een eerste gesprek met Daniel Levy (voorzitter Spurs, red.) al medio augustus had verduidelijkt. Ik heb hem verteld dat we Saido zo laat in de transferperiode niet meer wilden verkopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.