Boze Anastasiou: 'Dit kan ik moeilijk accepteren'

Reacties

Yannis Anastasiou wacht nog steeds op zijn eerste zege als trainer van Roda JC Kerkrade. De Griek wees op individuele fouten als verklaring voor de nederlaag bij Feyenoord.

Boze Anastasiou: 'Dit kan ik moeilijk accepteren'

Ook na de afstraffing in De Kuip (5-0) van zondag heeft Anastasiou er vertrouwen in dat het goed komt met Roda JC. 'Ik geloof dat. We hebben dat ook het grootste deel van deze wedstrijd laten zien tegen de koploper', aldus de Griekse coach tegen FOX Sports.

Individuele fouten brachten in zijn ogen Roda JC in de problemen. 'Ik ben boos over de manier waarop we de doelpunten weggeven. We stonden goed, hadden geen probleem met Feyenoord en opeens staan we 2-0 achter. Helemaal uit het niets', aldus de trainer, die nog wacht op zijn eerste overwinning.   

'Normaal gesproken ben ik rustig, maar ik kan dit moeilijk accepteren. Het heeft ook te maken met de mentaliteit. Dat moet veranderen', vervolgde Anastasiou, die zijn ploeg ook verweet het hoofd te makkelijk in de schoot te hebben geworpen. 'Tot de 78ste minuut staat het nog goed en dan opeens is het 3-0. Dan zijn we helemaal de weg kwijt en krijgen we nog twee goals tegen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.