Boymans happy single, dure schoen Götze

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Boymans happy single, dure schoen Götze

'Sinds ik vrijgezel ben, is het voetballend stukken beter gegaan.'
• Dit seizoen was Ruud Boymans in acht competitiewedstrijden namens FC Utrecht al negen keer trefzeker en de 25-jarige spits denkt wel te weten hoe dit komt. 'Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt of zo, maar die vrijheid doet me wel ontzettend goed. Als je single bent, ontwikkel je je sneller als persoon.' (De Persdienst)

'Ik heb enorm spijt en realiseer me dat ik als profvoetballer een voorbeeldfunctie heb.'
• Tijdens een bezoek aan Ivoorkust werd Cheick Tioté gefilmd met een open fles champagne, terwijl hij aan het rijden was. En dus moet de middenvelder van Newcastle United, die in Nederland voor Roda JC Kerkrade en FC Twente speelde, door het stof. Eerder dit seizoen kwam hij al in het nieuws omdat hij er twee vrouwen én een minnares op zou nahouden. En daar smullen de tabloids van.

• Op zondag 13 juli bezorgde Mario Götze Duitsland zijn vierde wereldtitel en de schoen waarmee hij in de verlenging de beslissende treffer maakte tegen Argentinië heeft liefst twee miljoen euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar een goed doel.

'Louis had al een grote reputatie in het buitenland. Ronald heeft in de afgelopen vier maanden ook een uitstekende indruk achtergelaten in Engeland.'
Edwin van der Sar kijkt uit naar het duel van maandagavond tussen Ronald Koeman en Louis van Gaal. 'Southampton - Manchester United is opeens ook voor het Nederlandse publiek een kraker.' (De Telegraaf)

'Mensen ergeren zich aan Ronaldo's ijdelheid en maniertjes. Ik vind: als je het waarmaakt, mag je stoer doen.'
• Cristiano Ronaldo geldt als een van de grote voorbeelden van Georginio Wijnaldum, die vindt dat de Portugese aanvaller van Real Madrid mag doen wat hij wil zolang hij maar presteert. 'Hij doet er alles voor om de beste te zijn. Daar leeft hij voor. Ronaldo heeft wat Muhammad Ali ook had: ook al is hij op zijn top, dan nóg wil hij beter worden om aan de top te blijven.' (de Volkskrant)

• Tijdens een training van Real Madrid etaleert Cristiano Ronaldo zijn techniek.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.