Bouy volgt John met tijdelijke transfer naar HSV

Reacties

Hamburger SV heeft een dubbelslag geslagen, want naast Ola John speelt ook Ouasim Bouy de rest van het seizoen voor de ploeg van trainer Bert van Marwijk. De twintigjarige middenvelder wordt gehuurd van Juventus.

Bouy volgt John met tijdelijke transfer naar HSV

In januari 2012 stapte Bouy over van Ajax naar Juventus, maar pas op woensdag 18 december 2013 maakte hij zijn debuut voor De Oude Dame. Tijdens de 3-0 thuiszege op Avellino in de achtste finale van de strijd om de Coppa Italia mocht het talent twintig minuten meespelen.

Vorig seizoen werd Bouy door Juventus verhuurd aan Brescia, maar mede door een knieblessure kwam hij tot zeventien duels in de Serie B. Het talent arriveert vrijdagmiddag in Hamburg, waarna hij gekeurd wordt en zaterdag kan aansluiten bij de training.

John, die wordt gehuurd van Benfica, ondergaat vrijdagochtend om 8.00 uur de medische keuring en kan naar alle waarschijnlijkheid 's middags al zijn opwachting maken tijdens de training. Bouy en John treffen in Rafael van der Vaart een landgenoot in de HSV-selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.