Boussoufa vindt oplossing richting Afrika Cup

Reacties

Mbark Boussoufa is tot aan het eind van het seizoen te bewonderen bij Al-Shabab uit Saoedi-Arabië. De 34-jarige spelmaker zat de afgelopen periode zonder club na zijn vertrek bij Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Boussoufa vindt oplossing richting Afrika Cup

Donderdag zette Boussoufa zijn handtekening onder een contract voor zes maanden bij Al-Shabab. De afgelopen periode werd de technicus met verschillende clubs in verband gebracht, waaronder het Marokkaanse Wydad AC. Uiteindelijk trekt Al-Shabab, de huidige nummer drie van Saoedi-Arabië, dus aan het langste eind.

Mogelijk speelt Boussoufa zich bij zijn nieuwe werkgever in vorm voor het toernooi om de Afrika Cup, dat dit jaar in de zomer plaatsvindt. Marokko heeft zich al geplaatst voor dit evenement.

De in Amsterdam geboren Boussoufa debuteerde anderhalf decennium geleden als prof bij AA Gent en diende nadien Anderlecht, Anzhi Makhachkala, Lokomotiv Moskou, AA Gent (op huurbasis) en Al-Jazira. Bij die laatste club, waar Damien Hertog de trainer is na het vertrek van Marcel Keizer naar Sporting Clube de Portugal, speelde hij sinds 2016.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.