Boussaboun, Koenders en Jenner vertrekken bij NAC

Ali Boussaboun en NAC Breda gaan na één jaar uit elkaar. Ook huurlingen Milano Koenders en Julien Jenner vertrekken definitief uit het Rat Verlegh Stadion.

Boussaboun, Koenders en Jenner vertrekken bij NAC

NAC Breda wilde verder met Boussaboun, maar de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis strandden. De Eredivisionist kwam financieel niet tot een vergelijk met de 31-jarige aanvaller, die eind augustus van Al Nassr uit de Verenigde Arabische Emiraten naar Breda kwam.

Ook de toekomst van Koenders ligt niet meer in Breda. De 24-jarige verdediger, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor NAC, is op zoek naar een nieuwe club. Zijn contract met AZ loopt deze zomer af, waardoor hij transfervrij is.

Jenner (27) keert komende zomer terug naar Vitesse. De aanvaller kon bij zijn terugkeer bij NAC de technische staf niet overtuigen. De Bredase club ziet dan ook af van de optie hem definitief over te nemen van Vitesse.

Overigens kreeg NAC deze week wel een financiële meevaller. De club kan een bonus van circa honderdduizend euro tegemoet zien vanwege de promotie van het Duitse FC Augsburg naar de Bundesliga. Afgelopen zomer nam de Duitse club Kees Kwakman over voor 725 duizend euro, waarbij werd afgesproken dat NAC een premie zou krijgen bij promotie. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's