Bosz zwijgt over zijn toekomst bij Vitesse

Reacties

Waar Frank de Boer en Fred Rutten vandaag duidelijkheid gaven over hun toekomst, blijft Peter Bosz voorlopig zwijgen. De trainer beschikt over een aflopend contract bij Vitesse.

Bosz zwijgt over zijn toekomst bij Vitesse

Bosz is al enkele maanden met de clubleiding in gesprek over een nieuw contract. De trainer lijkt zelf al wel een beslissing te hebben genomen, maar wil niet ingaan op zijn positie.

'Er is nog geen bericht. Er komt pas bericht als wij naar buiten treden', laat hij in gesprek met Voetbal International weten. 'Of ik er voor mezelf al uit ben? Dat wel. Nogmaals, ik laat het pas weten als het zover is.'

Na vijf overwinningen op rij lijkt Vitesse zaterdag tegen PEC Zwolle een serieuze aanval te kunnen doen op de subtop van de Eredivisie. De Arnhemse club wil echter niet te hoog van de toren blazen. 'Wij zijn alleen met Zwolle bezig. Dat hebben we het hele seizoen gedaan en dat heeft ons de punten opgeleverd. Zwolle doet het al jaren erg goed, daar heb ik veel bewondering voor. Ik verwacht dat ze fel tegen ons zullen beginnen. Het belooft een mooie wedstrijd te worden.’

Bosz beschikt over een fitte groep. Alleen Arnold Kruiswijk, die afgelopen maandag zijn rentree maakte na lang blessureleed, zit niet bij de selectie. Vitesse start met dezelfde elf spelers als in de voorgaande wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.