Bosz: 'Wel een puntje uitgelopen op Feyenoord'

Reacties

Bij Vitesse-trainer Peter Bosz overheerst na het duel met NEC de teleurstelling over het rommelige spel van zijn ploeg. De coach meent dat Vitesse uitgerekend in de Gelderse derby niet goed genoeg was, waardoor twee punten werden verloren: 1-1.

Bosz: 'Wel een puntje uitgelopen op Feyenoord'

'Een terechte uitslag', meende Bosz in gesprek met FOX Sports. 'Wij hebben het niet goed gedaan en NEC heeft het prima gedaan. Wij hebben niet goed genoeg onder hun druk uitgevoetbald en waren slordig. Bovendien kregen we de druk bij hen er niet goed op. Conclusie: we waren niet goed genoeg vandaag.'

Dat Dan Mori, die niet mee mocht naar Abu Dhabi voor het trainingskamp vanwege zijn Israëlische nationaliteit, scoorde betekende voor Bosz niet iets bijzonders. 'Nee hoor. Ik ben blij met elke speler van Vitesse die scoort. Vrijdag wacht het duel met Feyenoord. Daar zijn we wel een puntje op uitgelopen', verwees hij met een knipoog naar de Rotterdammers die bij ADO Den Haag ook een steek lieten vallen in de titelrace: 3-2.

Piet Velthuizen, de doelman van de Arnhemmers, besefte dat 'er heel dure punten verloren zijn.' En verder: 'Zonde. Uitgerekend nu spelen we niet onze beste wedstrijd. Dat is zuur voor de fans, die er veel van verwacht hadden. De race richting de titel? Laten we eerst maar eens deze wedstrijd bespreken, want  dit is wel een domper', aldus de goalie, die met Vitesse in afwachting van Ajax nog wel koploper is met een punt meer dan de Amsterdammers.

Mori
Mori wilde na afloop niet ingaan op de Abu Dhabi-soap. 'Ik probeer buiten dit onderwerp te blijven, want dit is een politieke kwestie die het niet verdient om er over te praten. Ik heb een verklaring van Vitesse gekregen en daar ben ik tevreden mee.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.