Bosz voert gesprek met Vitesse over toekomst in Arnhem

Reacties

De toekomst van Vitesse-trainer Peter Bosz ligt mogelijk in Arnhem. De 51-jarige Apeldoorner beschikt over een aflopend contract en had drie weken geleden een eerste gesprek met de Arnhemse clubleiding over verlenging van zijn contract.

Bosz voert gesprek met Vitesse over toekomst in Arnhem

Volgens Bosz betrof het een ‘constructief gesprek’ met algemeen directeur Joost de Wit en technisch directeur Mo Allach. 'Het was niet zo dat we het gesprek ingingen met het idee: na afloop willen we een ja of nee. Het was een eerste gesprek om over de nieuwe situatie van de club te spreken', vertelt Bosz tegen Voetbal International.

Het gesprek met De Wit ging vooral over het toekomstperspectief van Vitesse. 'Je wil op een gegeven moment vanuit de clubleiding weten hoe het ervoor staat, wat de ambities zijn en welke mogelijkheden een club heeft. De clubleiding heeft mij een heel helder beeld geschetst', aldus Bosz.

Bosz is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van Vitesse, dat hem in 2013 aantrok als opvolger van de huidige Feyenoord-coach Fred Rutten. Vorig seizoen leidde Bosz Vitesse naar de zesde plaats in de Eredivisie, deze jaargang staat de club uit Arnhem ondanks goed voetbal op de twaalfde plek. Voordat Bosz in Gelredome aan de slag ging was hij drie seizoenen trainer van Heracles Almelo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.