Bosz polijst zijn elftal verder in bekerduel met Heracles

Reacties

Vitesse staat al meteen voor een pittig karwei in het toernooi om de KNVB-beker. De Arnhemmers moeten in de tweede ronde op bezoek bij Heracles Almelo, de ploeg in vorm in de Eredivisie.

Bosz polijst zijn elftal verder in bekerduel met Heracles

'Ik verwacht niet dat ze daar aan het einde van het seizoen nog staan', zegt Bosz op de clubsite van Vitesse over de tegenstander van woensdag, die ook nog eens zijn vorige werkgever is. 'Ze doen het nu goed en hebben ook een goed elftal. We kijken straks hoe iedereen ervoor staat. Ik stel alleen spelers op die honderd procent fit zijn.'

Bosz wil in een zo sterk mogelijke opstelling aantreden in het Polman Stadion. 'We hebben een groep die dicht bij elkaar zit. We zijn nog op zoek naar de juiste formatie. Ik zoek nog naar balans', blikt hij terug op de seizoenstart. Kevin Diks en Valeri Qazaishvili zijn de twee Arnhemse vraagtekens voor het bekerduel.

Problemen
Heracles-coach John Stegeman, in het verleden nog assistent onder Bosz in Almelo, heeft meer personele problemen. Dario Vujicevic (lies) en Bas Sibum (knie) ontbreken sowieso en het meespelen van topscorer Oussama Tannane (knie) is twijfelachtig. 'We hebben afgelopen weekend een pittige wedstrijd gehad, maar dat is geen excuus. Ik verwacht dezelfde instelling als tegen PSV', aldus Stegeman op de site van zijn club.

Het duel in Almelo tussen Heracles en Vitesse begint woensdag om 20.00 uur. De winnaar schaart zich bij de beste 32 ploegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.