Bosz moet Ajax meer spektakel brengen

Reacties

Ajax verwacht op zeer korte termijn de nieuwe trainer te presenteren. De Amsterdamse club ziet in Peter Bosz nog altijd de gewenste opvolger van Frank de Boer. De voormalige trainer van De Graafschap, Heracles Almelo en Vitesse sluit dinsdagavond met Maccabi Tel Aviv het seizoen af met de bekerfinale.

Bosz moet Ajax meer spektakel brengen

Vervolgens lijkt de weg vrij voor een overgang naar Amsterdam. Behalve Bosz zal ook Hendrie Krüzen de overstap maken. Het is de bedoeling dat hij samen met de huidige assistent-trainers Dennis Bergkamp, Hennie Spijkerman en Carlo l'Ami de Apeldoorner gaat bijstaan. De visie van Bosz, met een aanvallende speelstijl als uitgangspunt, moet Ajax meer spektakel brengen.

Daarbij zal een van zijn eerste taken zijn de club richting de groepsfase van de Champions League te loodsen. Daarvoor moet de ploeg twee kwalificatierondes overleven. In het eerste treffen komt Ajax uit tegen Young Boys, AS Monaco, FK Rostov, Steaua Boekarest of een nog nader te bepalen Griekse club. De loting hiervoor vindt plaats op vrijdag 15 juli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.