Bosz kijkt uit naar De Kuip: 'Geweldig om daar te spelen'

Reacties

Vitesse wacht vrijdag (20.00 uur) de zware uitwedstrijd tegen Feyenoord, maar trainer Peter Bosz vreest niet voor de confrontatie in De Kuip.

Bosz kijkt uit naar De Kuip: 'Geweldig om daar te spelen'

'Wij reizen af naar Rotterdam om drie punten te pakken', vertelt Bosz, die zes seizoenen in Rotterdam-Zuid voetbalde en daar ook technisch directeur was, op de clubwebsite van Vitesse. 'Wij hebben ons deze week zo goed mogelijk voorbereid op het duel met Feyenoord. Het is geweldig om daar te spelen. Iedereen vindt dat mooi. Daar moet je van genieten en je eigen spel spelen.'

Na de 2-1 zege op bezoek bij PEC Zwolle en het gelijkspel thuis tegen NEC (1-1) wacht de eerste échte test van 2014. 'De eerste twee wedstrijden waren niet onze beste wedstrijden. Maar tijdens het trainingskamp hebben we twee goede duels gespeeld tegen Wolfsburg en HSV. Dat was ook in januari', aldus Bosz.

Op 6 oktober verloor Vitesse in eigen huis met 2-1 van de Rotterdammers. 'Ik vond Feyenoord in Arnhem goed spelen. Ze kwamen met 2-0 voor. In de slotfase werd het nog erg spannend. Piet had toen nog kunnen scoren', verwijst Bosz naar de grote kans in de extra speeltijd van doelman Piet Velthuizen.

Door het puntenverlies tegen NEC heeft nummer twee Vitesse na twintig duels twee punten achterstand op Ajax. De voorsprong op Feyenoord, dat de vierde plaats bezet, is vijf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.