Bosz: 'Geen grote wijzigingen van plan'

Reacties

Vitesse heeft vrijdag op één uitzondering na hetzelfde gezicht tegen ADO Den Haag als in de voorgaande duels. Trainer Peter Bosz houdt vast aan zijn strijdplan, ondanks de tegenvallende resultaten van de laatste weken.

Bosz: 'Geen grote wijzigingen van plan'

Vitesse pakte uit zijn laatste drie wedstrijden slechts twee punten. Na de nederlaag tegen AZ in Gelredome heeft het de met Ajax gedeelde koppositie inmiddels ingeruild voor de derde plaats in de Eredivisie. Maar Bosz laat zich niet op andere gedachten brengen.

'Ik ben niet van plan grote wijzigingen aan te brengen vrijdag', aldus de trainer van Vitesse een dag voor het thuisduel met ADO Den Haag. 'Ten eerste ben ik niet zo'n trainer en ten tweede zie ik weinig redenen om dat te doen.'

Bosz voert noodgedwongen één verandering door in zijn basiselftal, aangezien Kelvin Leerdam geschorst is. 'Frank van der Struijk is de logische vervanger van Kelvin', doet de trainer niet geheimzinnig.

Dat ADO juist deze week trainer Maurice Steijn ontsloeg na de 0-3 nederlaag tegen Heracles Almelo, doet Bosz weinig. 'Hoe ADO Den Haag voor de dag komt, is mij vooralsnog niet bekend. Er staat een andere trainer voor de groep. Maar grote veranderingen of niet, wij spelen toch ons eigen spel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.