Bosz geeft talenten de kans bij Ajax

Reacties

Ajax start maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Peter Bosz heeft daarbij in de eerste selectie een plek ingeruimd voor de talenten Kasper Dolberg, Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong. 

Bosz geeft talenten de kans bij Ajax

Ook Robert Muric, Vaclav Cerny en Donny van de Beek melden zich maandag bij de eerste selectie. Zij werden afgelopen seizoen door trainer Frank de Boer al veelvuldig bij de hoofdmacht gehaald.

De eerste trainingsdag zal in het teken staan van individuele testen, waarna op dinsdag een duurloop volgt. Komende woensdag vindt de eerste veldtraining onder leiding van Bosz plaats. De internationals Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Riechedly Bazoer, Lasse Schöne en Arek Milik zijn daar nog niet bij. Zij kwamen door interlandverplichtingen later in actie en krijgen langer vrijaf. De Colombiaanse versterkingen Davinson Sánchez en Mateo Cassierra sluiten eveneens later aan. 

Na de eerste trainingsweek in Amsterdam belegt Ajax van 4 tot en met 9 juli een trainingskamp in het Oostenrijkse Mayrhofen. Enkele dagen later zal de club op maandag 11 juli een open training voor publiek houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.