Bosz: 'De titel, de beker en ver komen in Europa'

Reacties

Trainer Peter Bosz stond vrijdag in het middelpunt van de belangstelling bij de jaarlijkse Open Dag van Ajax. De opvolger van Frank de Boer legt de lat hoog, zo maakte hij bij de presentatie van de selectie nog maar eens duidelijk.

Bosz: 'De titel, de beker en ver komen in Europa'

'Kampioen worden, de beker winnen en ver komen in Europa', somde de nieuwe Ajax-coach op. Bosz kreeg de voorbije week direct een domper te verwerken. In zijn eerste officiële wedstrijd als trainer van de Amsterdammers kwam zijn ploeg niet verder dan 1-1 tegen PAOK Saloniki, de tegenstander in de voorronde van de Champions League. Doelman Jasper Cillessen, die opzichtig in de fout ging bij de tegentreffer, stelde de toegestroomde fans tijdens de Open Dag gerust: 'We gaan het woensdag afmaken.' Dan treft Ajax PAOK op Griekse bodem.

Bosz heeft zijn eerste weken in Amsterdam inmiddels achter de rug. In de seizoensvoorbereiding, waarin Ajax teleurstellend presteerde, heeft de oefenmeester kunnen wennen aan zijn nieuwe werkomgeving. 'Ik was allereerst trots door zo'n grote club gevraagd te worden. Als je dan binnenkomt, ervaar je daadwerkelijk hoe groot Ajax is.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.