Bosz beschermt Traoré: 'Kritiek is echt te makkelijk'

Reacties

Hoewel Bertrand Traoré nog iedere week kan rekenen op een basisplaats bij Ajax, zwelt de kritiek op de Chelsea-huurling aan. Trainer Peter Bosz neemt het ook na de weinig sprankelende zege van zijn ploeg tegen FC Twente (3-0) op voor de buitenspeler.

Bosz beschermt Traoré: 'Kritiek is echt te makkelijk'

'Ik vind het echt te makkelijk om één speler eruit te pikken', zegt Bosz in de VI. 'Dat heb ik in het verleden ook bij andere clubs meegemaakt. Het is ook heel opportunistisch. Na twee geweldige acties is alles weer anders.'

Traoré kwam tot dusver in 27 officiële wedstrijden zeven keer tot scoren voor Ajax. De 21-jarige vleugelspeler miste afgelopen zondag tegen Twente enkele goede kansen en moest een kwartier na rust plaatsmaken voor Justin Kluivert.

De wissel werd onder luid gejuich ontvangen door het publiek, al was Bosz juist van mening dat zijn hele team iets te verwijten viel na de moeizame zege in De Arena. 'Ik heb me de eerste helft kapot geërgerd. Het was Ajax-onwaardig.'

Ajax neemt het donderdag in het Europa League-toernooi weer op tegen FC Kopenhagen (aftrap 21.05 uur). De Amsterdammers moeten in De Arena een 2-1 achterstand uit de heenwedstrijd wegwerken om de kwartfinales te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.