Bos denkt bij overwinning op NAC veilig te zijn

Theo Bos verwacht dat Vitesse slechts één overwinning nodig heeft om zich veilig te spelen. 'We moeten nog één keer winnen de komende drie wedstrijden', vertelt de trainer aan Omroep Gelderland.

Bos denkt bij overwinning op NAC veilig te zijn

Vrijdag sloeg Vitesse een modderfiguur door bij hekkensluiter
RKC Waalwijk met 4-1 te verliezen. Na de nederlaag behoort deelname aan de play-offs om degradatie nog steeds tot de mogelijkheden.

'Er staat weer druk op', aldus Bos. Toch ziet de trainer de toegenomen spanning niet als een nadeel. 'Misschien presteren wij wel beter onder druk. Dan worden we in ieder geval op onze wenken bediend.' Bos doelt op het duel van dinsdag tegen
NAC Breda.

Bij het formeren van de basiself hoeft Bos nadrukkelijk minder keuzes te maken dan tijdens de laatste weken. Sinan Kaloglu, Rogier Molhoek, Kevin van Diermen en Wiljan Pluim ontbreken vanwege blessures. Maandag voegde Jeroen Drost zich bij dit viertal. Calvin Jong-A-Pin is geschorst. Of Serginho Greene dinsdag aan de aftrap verschijnt, is nog onzeker.

Vitesse is momenteel dertiende in de Eredivisie met dertig punten. Na de thuiswedstrijd tegen NAC spelende Arnhemmers in de huidige jaargang nog tegen Roda JC (thuis) en FC Utrecht (uit).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen