Borussia Dortmund lacht geruchten over Klopp weg

Reacties

Jürgen Klopp is een gewilde trainer getuige de speculaties over de toekomst van de Duitse coach. Maar voor een vertrek wordt allerminst gevreesd in Dortmund.

Borussia Dortmund lacht geruchten over Klopp weg

Zijn naam wordt in verband gebracht met een nieuwe grote uitdaging. In Spanje heet hij de nieuwe trainer te worden bij Barcelona, waar ze na een jaar al genoeg zouden hebben van Gerardo Martino. En in Engeland wordt geopperd dat Tottenham Hotspur bereid is een afkoopsom van 24 miljoen euro neer te leggen om de Duitser voor zich te winnen.

De reactie van Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke aan Bild is kort en laat aan duidelijkheid niets te wensen over: 'Onzin'. Het vertrouwen dat Klopp zijn heil niet elders gaat zoeken is mede ingegeven door wat de trainer vorig jaar zelf zei, toen hij zijn contract verlengde tot medio 2018.

'We zijn allemaal een beetje verliefd op deze club en op de manier waarop het hier allemaal gaat. Niets kan ons uit elkaar krijgen. Tot 2018 hoeft niemand te bellen', zei Klopp toen.

Klopp staat dinsdag voor de opgave in de race te blijven voor de vierde hoofdprijs als trainer van Borussia Dortmund. BVB speelt thuis tegen VfL Wolfsburg, met als inzet een plaats in de Duitse bekerfinale. 'De beker zit al het hele jaar in het achterhoofd. Iedere meter die we in de vorige rondes hebben gelopen, was om Berlijn te bereiken', aldus Klopp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.