Booy wil PSV bij de keel grijpen in jubileumduel

Reacties

Foeke Booy heeft aangekondigd zaterdag tegen koploper PSV de aanval te zoeken. De Go Ahead Eagles-trainer wil een feest maken van de duizendste Eredivisie-wedstrijd van de club in Deventer.

Booy wil PSV bij de keel grijpen in jubileumduel

Vorige week bewees Go Ahead zichzelf een slechte dienst door met 2-1 te verliezen van hekkensluiter FC Dordrecht. 'Dat moeten we rechtzetten tegen PSV. We moeten bewijzen dat we ons direct kunnen handhaven. Er komt daarvoor een heel mooie wedstrijd aan: de duizendste, tegen een ploeg die vol in de titelstrijd zit', wordt Booy geciteerd door Go Ahead.

Booy is niet van plan defensief te spelen tegen PSV. 'Dat brengt je niet verder, want daar ligt onze kracht ook niet. Wij willen bovendien een signaal geven naar onze supporters. Ik hoop dat we morgen een mooi feest vieren met z'n allen.'

Verdediger Mawouna Amevor keert in het jubileumduel van Go Ahead terug in de basis. 'Maka is verdedigend sterk en goed in de lucht. Bovendien was hij voor zijn blessure goed bezig', legt Booy die keuze uit. Er wordt zaterdag om 18.30 uur afgetrapt in De Adelaarshorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.