Booy mogelijk weg bij Go Ahead Eagles

Reacties

Het lijkt erop dat Foeke Booy bezig is aan zijn laatste maanden bij Go Ahead Eagles. Er volgt heel snel een gesprek tussen de oefenmeester en de clubleiding van de Eredivisionist.

Booy mogelijk weg bij Go Ahead Eagles

Beide partijen laten zich nog niet over de nabije toekomst uit aangezien handhaving de eerste prioriteit heeft, maar geluiden binnen de club duiden op een vertrek. Afgelopen vrijdag, na de met 2-1 verloren wedstrijd in en tegen Dordrecht, sprak Booy 's nachts in Deventer de spelersgroep toe. De voor de hand liggende vraag was of de spelers het nog zagen zitten in hun coach.

'We hebben op dat moment het vertrouwen in elkaar uitgesproken', zegt Booy. 'Ik ben zeer strijdvaardig en wil graag het seizoen afmaken en Go Ahead Eagles voor de Eredivisie behouden. De spelers willen hetzelfde. Ik heb me afgelopen week behoorlijk opgewonden over de kritiek op mijn spelers.'

'Voor mij is het belangrijk dat staf en spelersgroep met elkaar door willen en een heel duidelijk gemeenschappelijk belang hebben', vervolgt Booy. 'In december is me nog verteld dat de clubleiding achter me stond en recht in mijn gezicht is niet gezegd dat dit nu anders is. Wel zal ik waarschijnlijk volgende week met de clubleiding praten, ik wil mijn standpunt kenbaar maken.'

Go Ahead Eagles heeft na 25 wedstrijden 23 punten, waarmee de club uit Deventer de vijftiende plaats bezet in de Eredivisie. Met nog negen duels voor de boeg bedraagt de voorsprong op hekkensluiter FC Dordrecht acht punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.