Booy mist overtuiging bij Go Ahead Eagles

Reacties

Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy stond na de 0-0 remise tegen Excelsior balend de pers te woord. De coach beklaagde zich over een gebrek aan overtuiging en geluk.

Booy mist overtuiging bij Go Ahead Eagles

Door de remise won Go Ahead slechts een van zijn laatste acht duels. De Deventenaren hebben maar één verliespunt minder dan Heracles Almelo, dat onder de rode streep staat. 'Dit is een tegenvaller', verzuchtte Booy dan ook tegen FOX Sports.

'Deze 0-0 voelt als een nederlaag. het gaat heel moeizaam bij ons', vervolgde Booy. 'We hadden het meeste balbezit, maar kwamen er moeilijk doorheen en dan moet het een beetje meezitten. Dat was helaas niet zo. Qua overtuiging vind ik dat we meer moeten laten zien. We moeten keihard knokken en het geluk afdwingen.'

Dijkhuizen
In tegenstelling tot Booy was Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen content met het behaalde punt. 'Het was geen beste wedstrijd. Er waren weinig mooie momenten. We verdedigden goed en ik had niet het idee dat Go Ahead een doelpunt zou maken', zei hij tegen FOX Sports. De remise is al de tiende dit seizoen voor zijn ploeg. 'We zijn moeilijk te verslaan en raken niet snel in de war. Dat geeft een fijn gevoel', besloot de coach van de nummer dertien.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.