Boogers overweegt geldboete in plaats van nieuwe trainer

Reacties

Technisch manager Marco Boogers neemt desnoods een geldboete voor lief om interim-trainer Gérard de Nooijer de rest van dit seizoen af te laten maken bij hekkensluiter FC Dordrecht.

Boogers overweegt geldboete in plaats van nieuwe trainer

Ernie Brandts vertrok vorige week in goed overleg met de clubleiding. Vooralsnog neemt Gérard de Nooijer de honneurs waar, maar hoelang dat gaat duren is niet bekend.

'Iedereen weet dat wij De Nooijer een goede trainer vinden. Hij kan Dordrecht weer op het juiste spoor zetten, maar is niet in het bezit van het juiste diploma', zegt Boogers in gesprek met FOX Sports.

De technisch manager van De Schapenkoppen laat weten dat hij in de zoektocht naar een nieuwe coach drie namen op zijn lijstje heeft staan voor de lange termijn en twee namen voor de korte termijn. Of het zover gaat komen is echter de vraag. 'Misschien moeten we helemaal geen nieuwe trainer aanstellen en gewoon de maximale geldboete betalen', aldus Boogers.

'Als je een speler drie keer mee laat doen die niet speelgerechtigd is krijg je van de KNVB een geldboete van tienduizend euro, waarvan 2500 euro voorwaardelijk. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuwe trainer aanstellen', doelt de td op de boete die NAC Breda onlangs kreeg voor het opstellen van Milos Zukanovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.